Praktilised toiduvalmistamise ideed ja kiired ning lihtsad retseptid julgustavad osalejaid võtma omaks tervislikumaid söömisharjumusi, mida nad saavad hõlpsasti integreerida oma igapäevaellu.
Selle kursuse eesmärk on näidata, kuidas gastronoomia ja toiduvalmistamine võivad olla väärtuslikud õppevahendid, mille abil õpetada ka teisi õppeaineid peale kokakunsti.
Osalejad õpivad, kuidas integreerida gastronoomia keele-, ajaloo- ja kultuuritundidesse, et muuta õppimine kaasahaaravamaks ja interaktiivsemaks. Nad töötavad välja õppeprojekte, mis hõlmavad toidu valmistamist ja esitlemist, edendades õpilaste aktiivset õppimist.
Osalejad saavad põhjaliku ülevaate tasakaalustatud toitumisest, mis võimaldab neil tervislikumaid toiduvalikuid ja eluviise propageerida.
Praktilised toiduvalmistamise ideed ja töötoad parandavad osalejate kulinaariaoskusi ja õpetavad looma uuenduslikke retsepte.
Kulinaarsete traditsioonide uurimine kasvatab kultuuridevahelist suhtlemisoskust, edendades erinevate elanikkonnarühmade vahelist mõistmist.
Osalejad õpivad korraldama gastronoomilisi sündmusi, mis tutvustavad kultuurilist mitmekesisust ja soodustavad rahvusvahelisi sidemeid hariduskeskkonnas.
Gastronoomia integreerimine erinevatesse õppeainetesse annab osalejatele dünaamilised õpetamisstrateegiad, mis muudavad õppimise kaasahaaravaks ja mitmekesiseks.
Toidupõhiste projektide kaudu arendavad osalejad oskust hõlbustada aktiivset õppimist, julgustades õpilasi uurima ja osalema õppetegevuses.
Vali kuupäev, mis Sulle kõige paremini sobib
15.01.2024 – 26.01.2024
05.08.2024 – 16.08.2024
Kõik teenused sisalduvad kursuses
Majutus (õpilaselamu või korter)
Ühepäevane kultuurireis
Kultuuriprogramm
Lennujaamatransfeer
Halduskulud
Õppematerjalid
Kursuse tunnistus
Europassi tunnistus
Pedagoogidele ja heaolu eestkõnelejatele. See annab neile praktilised vahendid, et integreerida tervislikud toitumisharjumused sujuvalt nii igapäevaellu kui ka hariduskeskkonda.
Kultuurihuvilistele ja haridustöötajatele. Kursusel käsitletakse kulinaarsete traditsioonide ja kultuuridevahelise mõistmise edendamise keerulist seost.
Uuendusmeelsetele õpetajatele. Kursus avab gastronoomia kui õppevahendi paeluva potentsiaali.
Kulinaariaõpetajatele ja -entusiastidele. Kursus on suunatud neile, kellel on kirg toiduvalmistamise vastu, sellesse on lisatud pedagoogilisi teadmisi.
Valdkondadevahelistele pedagoogidele. Kursus valgustab gastronoomia kasutamata potentsiaali erinevates õppeainetes. Keele-, ajaloo- ja kultuuritundidesse sujuvalt toitu põimides suurendavad osalejad õpilaste kaasatust ja ainest arusaamist.
Osalejad saavad:
Paula on lõpetanud Granada ülikooli kirjaliku ja suulise tõlke eriala, spetsialiseerudes hispaania keele kui võõrkeele õpetamisele, mille valdkonnas on ta alates 2015. aastast koolitanud end erikursustega.
Alates 2016. aastast töötab ta muusikalise sissejuhatuse ja kaasaegse laulmise õpetajana kaasaegse muusika keskuses Escuela d’Arezzo, mis on tegevus, mida ta ühendab erinevate kontsertide ja etendustega, mida ta oma muusikagrupiga annab.
Praegu õpetab ta ka hispaania keelt CLIC International House Cadizis ja teeb koostööd International House Hispaania õpetajate koolitusplatvormiga. Tema huviorbiidis on kognitiivne grammatika, loovus klassiruumis ja muusika.
Hispaania Maja on hispaania keele ja kultuuri keskus. Sooja ja koduse õhkkonnaga avar, mugav ja hubane keeltekool ja raamatupood Tallinnas.
©2024 Hispaania Maja