Avasta maitsete mitmekülgsus: elustiil, tervis ja gastronoomia

Praktilised toiduvalmistamise ideed ja kiired ning lihtsad retseptid julgustavad osalejaid võtma omaks tervislikumaid söömisharjumusi, mida nad saavad hõlpsasti integreerida oma igapäevaellu.

Kursuse sisu ja strateegiad

Selle kursuse eesmärk on näidata, kuidas gastronoomia ja toiduvalmistamine võivad olla väärtuslikud õppevahendid, mille abil õpetada ka teisi õppeaineid peale kokakunsti.

Osalejad õpivad, kuidas integreerida gastronoomia keele-, ajaloo- ja kultuuritundidesse, et muuta õppimine kaasahaaravamaks ja interaktiivsemaks. Nad töötavad välja õppeprojekte, mis hõlmavad toidu valmistamist ja esitlemist, edendades õpilaste aktiivset õppimist.

Toitumisalane teadlikkus ja teavitustegevus

Osalejad saavad põhjaliku ülevaate tasakaalustatud toitumisest, mis võimaldab neil tervislikumaid toiduvalikuid ja eluviise propageerida.

Kulinaarne ekspertiis ja innovatsioon

Praktilised toiduvalmistamise ideed ja töötoad parandavad osalejate kulinaariaoskusi ja õpetavad looma uuenduslikke retsepte.

Kultuuridevaheline suhtlus

Kulinaarsete traditsioonide uurimine kasvatab kultuuridevahelist suhtlemisoskust, edendades erinevate elanikkonnarühmade vahelist mõistmist.

Kultuuridevahelite ürituste planeerimine

Osalejad õpivad korraldama gastronoomilisi sündmusi, mis tutvustavad kultuurilist mitmekesisust ja soodustavad rahvusvahelisi sidemeid hariduskeskkonnas.

Multidistsiplinaarsed õpetamistehnikad

Gastronoomia integreerimine erinevatesse õppeainetesse annab osalejatele dünaamilised õpetamisstrateegiad, mis muudavad õppimise kaasahaaravaks ja mitmekesiseks.

Aktiivse õppimise hõlbustamine

Toidupõhiste projektide kaudu arendavad osalejad oskust hõlbustada aktiivset õppimist, julgustades õpilasi uurima ja osalema õppetegevuses.

Kuupäevad

Vali kuupäev, mis Sulle kõige paremini sobib

Hinnad

Kõik teenused sisalduvad kursuses

800 €

Lisateenused

Majutus (õpilaselamu või korter)

Ühepäevane kultuurireis

Kultuuriprogramm

Lennujaamatransfeer

Hinnas sisalduvad

Halduskulud

Õppematerjalid

Kursuse tunnistus

Europassi tunnistus

Kursuse kohta

Sellest kursusest on märkimisväärset kasu
  • Pedagoogidele ja heaolu eestkõnelejatele. See annab neile praktilised vahendid, et integreerida tervislikud toitumisharjumused sujuvalt nii igapäevaellu kui ka hariduskeskkonda.

  • Kultuurihuvilistele ja haridustöötajatele. Kursusel käsitletakse kulinaarsete traditsioonide ja kultuuridevahelise mõistmise edendamise keerulist seost.

  • Uuendusmeelsetele õpetajatele. Kursus avab gastronoomia kui õppevahendi paeluva potentsiaali.

  • Kulinaariaõpetajatele ja -entusiastidele. Kursus on suunatud neile, kellel on kirg toiduvalmistamise vastu, sellesse on lisatud pedagoogilisi teadmisi.

  • Valdkondadevahelistele pedagoogidele. Kursus valgustab gastronoomia kasutamata potentsiaali erinevates õppeainetes. Keele-, ajaloo- ja kultuuritundidesse sujuvalt toitu põimides suurendavad osalejad õpilaste kaasatust ja ainest arusaamist.

Eesmärgid
  • Rõhutada tasakaalustatud toitumise tähtsust heaolule.
  • Soodustada tervislikumaid toitumisharjumusi praktiliste retseptidega.
  • Pakkuda praktilist  toiduvalmistamise kogemust töötubade kaudu.
  • Tundma õppida kulinaarseid traditsioone, et väärtustada kultuuridevahelisi suhteid.
  • Korraldada kultuuridevahelisi gastronoomilisi üritusi, mis aitavad mõista mitmekesisust.
  • Tõhustada õppimist, integreerides gastronoomia haridusse.
  • Edendada aktiivset õppimist toidupõhiste haridusprojektide kaudu.
Tulemused

Osalejad saavad:

  • õppida tundma toiduvalikute mõju füüsilisele ja vaimsele heaolule.
  • õppida tundma erinevaid kulinaarseid tavasid kogu maailmast.
  • mõista, kuidas neid saab lisada hariduskeskkonda, et edendada kultuuridevahelist õppimist.
  • õppida, kuidas integreerida gastronoomia keele-, ajaloo- ja kultuuritundidesse.
  • töötada välja haridusprojekte, mis hõlmavad toidu valmistamist ja esitlemist, edendades õpilaste aktiivset õppimist.
  • julgustuse korraldada oma hariduskeskustes kultuurilist mitmekesisust tähistavaid gastronoomilisi üritusi.
  • teadmised, et võtta kasutusele tervislikumad toitumisharjumused, mida saab hõlpsasti oma igapäevaellu integreerida.

Sinu õpetaja
Paula Herrera

Paula on lõpetanud Granada ülikooli kirjaliku ja suulise tõlke eriala, spetsialiseerudes hispaania keele kui võõrkeele õpetamisele, mille valdkonnas on ta alates 2015. aastast koolitanud end erikursustega.

Alates 2016. aastast töötab ta muusikalise sissejuhatuse ja kaasaegse laulmise õpetajana kaasaegse muusika keskuses Escuela d’Arezzo, mis on tegevus, mida ta ühendab erinevate kontsertide ja etendustega, mida ta oma muusikagrupiga annab.

Praegu õpetab ta ka hispaania keelt CLIC International House Cadizis ja teeb koostööd International House Hispaania õpetajate koolitusplatvormiga. Tema huviorbiidis on kognitiivne grammatika, loovus klassiruumis ja muusika.

Rohkem teavet?