Kui otsid paella retsepti, mis ühendab mereanni ja mahlaka kana, siis oled õiges kohas! Meie tuunikala ja kanaga paella toob sinu lauale tõelise Hispaania maitseelamuse. See klassikaline kombinatsioon ühendab õrna tuunikala, mahlaka kana ja värsked köögiviljad, mida täiustab safrani ja “ñora” pipra ainulaadne maitse.

Paella valmistamine kodus ei ole keeruline, kui sul on õiged koostisosad ja paellapann. Meie Hispaania Maja poest leiad kõik vajaliku – alates spetsiaalsest paella riisist ja autentsetest maitseainetest kuni kvaliteetsete pannide ja kokaraamatuteni, mis viivad sind sügavamale Hispaania köögi saladustesse.

Proovi seda tuunikala ja kanaga paellat ning too oma kodukööki Vahemere võlu. Valmista see retsept perekondlikuks õhtusöögiks või sõpradega koos nautimiseks – tõeline maitseelamus on garanteeritud! ¡Buen provecho!

Koostisosad

  • 300 g paella riisi
  • 500 g kana
  • 200 g värsket tuunikala
  • 2 dl oliiviõli
  • 1 paprika
  • 2 „ñora” pipart
  • 150 g purustatud tomateid
  • 4 hakitud küüslauguküünt
  • 2.5 l vett
  • Maitsestamiseks näpuotsatäis safranit ja maitse järgi soola

Kuidas valmistada?

  1. Kuumuta paella pannis õli. Pruunista hakitud küüslauk ja „ñora”pipar. Tõsta segu kõrvale.

  2. Puhasta ja tükelda kana ja tuunikala. Prae kana läbi ja lisa ka natuke soola.

  3. Lisa läbipraetud kanale purustatud tomat, paprika, tuunikala, vesi, riis ja maitseained.

  4. Pane segule juurde küüslauk ja „ñora”pipar ja küpseta paellat 18 minutit.

Head isu!  ¡Buen provecho!