Kas oled unistanud kodusest paellast, mis viib sind otse päikeselisse Hispaaniasse? Meie taimne paella retsept on ideaalne võimalus tuua vahemereline maitse oma kööki. See roog on täis värskeid köögivilju nagu lillkapsas, paprika ja artišokk, mis annavad paellale rikkaliku maitse ning teevad sellest täiusliku taimse roa.

 

Paella valmistamine ei ole keeruline, kui sul on õiged koostisosad ja kvaliteetne paellapann. Hispaania Maja pakub kõike, mida vajad – alates autentsetest maitseainetest ja spetsiaalsest paella riisist kuni kokaraamatuteni, mis inspireerivad sind katsetama uusi retsepte. Astu meie juurde ja leia kõik vajalik, et muuta oma kodune kokkamine tõeliseks elamuseks.

 

Sukeldu taimse paella maailma ja valmista see maitsev roog, mis sobib nii argipäeva õhtusöögiks kui ka erilisemaks puhuks. Head kokkamist ja ¡buen provecho!

Koostisosad

  • 400 g paella riisi
  • 1,5 dl oliiviõli
  • 300 g tükeldatud lillkapsast
  • 150 g kooritud ja tükeldatud tomatit
  • 2 viilutatud paprikat
  • kimp rohelist sparglit (tükeldatud)
  • 1 ketasteks lõigatud väike baklažaan
  • 1 tükeldatud väike suvikõrvits
  • 3 küüslauguküünt
  • 2 tükeldatud artišokki
  • 1,25 l vett
  • Maitsestamiseks näpuotsatäis safranit ja maitse järgi soola

Kuidas valmistada?

  1. Kuumuta paella pannis õli. Prae läbi artišokid, baklažaanikettad, tomat ja paprika. Tõsta segu kõrvale.
  2.  

    Järgmiseks pruunista hakitud küüslauk. Seejärel lisa küüslaugule lillkapsas, suvikõrvits ja roheline spargel koos natukese soolaga ja hauta segu 10 minutit.

  3. Järgmiseks lisa segule vesi ja kui see läheb keema, lisa safran ja riis. Küpseta 10 minutit kõrgel kuumusel ja pärast veel 8 minutit keskmisel kuumusel. 4 minutit enne kõpsetamise lõppu lisa segule maitse järgi soola ja baklažaani, tomati ja paprika segu.

          Enne serveerimist lase paellal 5 minutit jahtuda.

taimne paella

Head isu!  ¡Buen provecho!